+40 754 515 814

INFORMARE PRIVIND CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Regulamentul european general privind protectia datelor (GDPR) aparut in Jurnalul Oficial al UE in mai 2016, intrat in vigoare se aplica si in Romania (ca in toate statele membre) cu incepere din data de 25 mai 2018.
„Prezentul regulament se aplica de la 25 mai 2018. Prezentul regulament este obligatoriu in toate elementele sale si se aplica direct in toate statele membre”, este subliniat in actul normativ. Spre deosebire de directivele europene (care trebuie transpuse prin legi sau ordonante pentru a produce efecte la nivel national), regulamentele europene se aplica direct tuturor statelor membre UE, fara sa fie necesara vreo formalitate a autoritatilor autohtone. In plus, nu vor exista nici un fel de norme pentru punerea in aplicare a regulamentului, asa cum se intampla uneori in Romania in cazul legilor sau ordonantelor.
Intrarea in vigoare a GDPR coincide cu abrogarea Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

În cazul în care solicitati informații suplimentare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de
către noi, vă rugăm să contactați la adresa AMA: hello@amamusic.ro

DATELE PERSONALE PE CARE LE COLECTAM
Exista posibilitatea sa colectam date cu caracter personal la fiecare intalnire sau interactiune cu potentialii nostri beneficiari, precum si in cadrul activitatii noastre. Aceste informatii personale pot include: datele dumneavoastra de identificare, datele dumneavoastra de contact, participarea la un program de formare, in calitate de beneficiar sau la un program de fidelitate, informatii legate de achizitionarea unuia sau mai multe abonamente pentru participarea la cursurile AMA, preferinte privind publicitatea si comunicarile si alte tipuri de informatii pe care alegeti sa ni le furnizati sau pe care le putem obtine despre dumneavoastra.

Website/portal web: Prin intermediul formularului de inscriere, colectam informatii personale si date de contact: nume, prenume, email, numar telefon. Centrul AMA prelucreaza datele tale cu caracter personal in scop contractual si legal, iar in cazul in care ti-ai dat un acord in acest sens la trimiterea formularului, este posibil sa va informam, in functie de preferintele exprimate si acordul dumneavoastra sa va invitam la evenimente prin e-mail, publicitate online, retele de socializare, telefon, mesaje text (inclusiv SMS si MMS), notificari automate, alerte in aplicatie, posta, centrul nostru de asistenta pentru clienti si alte mijloace.
Pe langa informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra in mod direct, putem deduce informatii in functie de informatiile pe care ni le furnizati sau in functie de alte informatii pe care le primim.

UTILIZAREA DATELOR PERSONALE COLECTATE DESPRE DVS.
Folosim informatiile dumneavoastra personale in scopuri diferite, inclusiv pentru a oferi si a personaliza serviciile pe care le solicitati si le asteptati din partea Centrului AMA, pentru a va oferi nivelul asteptat de formare si a efectua actiuni directe de marketing si promotii, asa cum este prezentat mai jos in detaliu:
Administrarea serviciului: Folosim informatiile dumneavoastra personale pentru a administra programele la care participati, inclusiv cele ale contului dumneavoastra pentru stadiul platilor la abonamentele achizitionate.
Marketing si comunicare: Este posibil sa folosim informatiile dumneavoastra personale pentru a va face cunoscute anumite informari, evenimente sau oferte speciale. Putem transmite aceste comunicari prin e-mail, prin posta, prin publicitate online, retele de socializare, telefon, mesaje text (inclusiv SMS si MMS) sau notificari.
Imbunatatirea serviciilor: Putem folosi informatiile dumneavoastra personale pentru a imbunatati serviciile oferite si pentru a ne asigura ca site-ul nostru, https://amamusic.ro reprezinta interes pentru dvs.

INFORMATIILE PERSONALE PE CARE LE TRANSFERAM
Nu transferam informatiile colectate spre terte parti.

INFORMATII PERSONALE DESPRE MINORI
Nu colectam in mod constient informatii personale despre persoanele sub 18 ani. In calitate de parinte sau tutore, va rugam sa nu permiteti copiilor sa transmita date personale fara permisiunea dvs.

LINKURI CATRE SITE-URILE WEB SI SERVICIILE TERTILOR
Site-ul nostru si aplicatiile mobile pot contine linkuri catre site-uri terte. Retineti faptul ca nu ne asumam responsabilitatea pentru colectarea, utilizarea, pastrarea, partajarea sau dezvaluirea datelor sau informatiilor de catre astfel de terte parti. In cazul in care folositi sau furnizati informatii pe site-urile tertilor, se aplica termenii si politica de confidentialitate a site-urilor respective. Va recomandam sa cititi politica de confidentialitate ale site-urilor pe care le vizitati inainte de a trimite date personale.

PROTEJAREA DATELOR PERSONALE
Centrul AMA va lua toate masurile rezonabile pentru:
– a proteja informatiile personale de accesul neautorizat, de dezvaluire sau de distrugere
– a pastra informatiile personale precise si actualizate dupa caz.
Pentru protectia vietii dumneavoastra private, va recomandam sa nu ne transmiteti numerele cardurilor de credit sau orice alte informatii personale confidentiale prin e-mail.
Nu va vom contacta prin mesaje mobile/text sau prin e-mailuri pentru a va solicita informatii confidentiale sau detalii privind cardul de credit.

TRANSFERURI INTERNATIONALE DE INFORMATII PERSONALE
Nu transferam datele dumneavoastra personale in afara tarii sau a Uniunii Europene.

MODIFICAREA SI ACCESAREA DATELOR DVS. PERSONALE
Conform legislatiei in vigoare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de stergere a datelor, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate si dreptul de a va adresa justitiei. Ne puteti solicita sa va informam cu privire la datele personale pe care le pastram despre dumneavoastra, iar in cazurile necesare ne puteti solicita sa actualizam, corectam si/sau stergem datele dumneavoastra personale pe care le pastram in baza noastra de date activa. Vom face toate actualizarile si modificarile necesare in timpul specificat de legea aplicabila si, in cazul permis de lege, putem solicita o taxa adecvata pentru a acoperi costurile de a raspunde la solicitare. Va rugam sa transmiteti respectivele cereri prin adresa de email. Pentru a va proteja confidentialitatea, putem raspunde la astfel de solicitari la adresa de e-mail pe care ati inregistrat-o sau ne-ati furnizat-o prin alte metode.

PASTRAREA DATELOR PERSONALE
Pastram datele dumneavoastra personale pentru perioada necesara realizarii scopurilor explicate in prezenta Informare, daca o perioada mai lunga de timp de pastrare nu este necesara sau permisa de legea aplicabila.
Vom distruge informatiile dumneavoastra personale cat mai curand posibil si intr-un mod in care sa nu mai poata fi recuperate sau reconstituite.
Daca informatiile personale sunt imprimate pe suport de hartie, acestea vor fi distruse intr-un mod sigur, prin tocarea sau arderea documentelor pe suport de hartie sau in alt mod, iar daca acestea vor fi salvate pe suporturi electronice, vor fi distruse prin mijloace tehnice pentru a asigura faptul ca informatiile nu mai pot fi recuperate sau reconstituite ulterior.

COMUNICARI DE MARKETING
Daca ne-ati furnizat informatiile dumneavoastra de contact (adresa postala, numarul de fax, adresa de e-mail sau numarul de telefon) este posibil sa va informam, in functie de preferintele si acordul exprimat despre serviciile noastre sau sa va invitam la evenimente prin e-mail, publicitate online, retele de socializare, telefon, mesaje text (inclusiv SMS si MMS), sau notificari.
Daca preferati sa nu mai primiti materiale publicitare prin e-mail, puteti opta pentru dezabonare folosind functia de dezabonare din e-mailul pe care il primiti de la noi. Solicitarile de dezabonare pot dura pana la zece zile lucratoare pentru a intra in vigoare. Pentru a va dezabona de la mesajele text, ne puteti comunica prin intermediul datelor noastre de contact.

DREPTUL PERSOANEI VIZATE DE A DEPUNE O PLÂNGERE UNEI AUTORITĂȚI DE SUPRAVEGHERE
Persoanele vizate care consideră că drepturile acestora au fost încălcate vor putea să se adreseze
Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

MODIFICARI ALE INFORMARII
Exista posibilitatea sa aducem modificari acestei Informari periodic. Daca vom efectua modificari semnificative acestei Informari, vom publica un link catre Informarea revizuita pe pagina de pornire a site-ului nostru, iar daca v-ati inregistrat pentru oricare dintre cursurile noastre, va vom informa prin intermediul unui canal de comunicare cu privire la furnizarea acestora. Orice schimbare a prezentei Informari va intra in vigoare in momentul publicarii Informarii revizuite pe site.

Select your currency