+40 754 515 814

Despre instructor

Mă numesc Kádár Zoltán János și vreau să-ți împărtășesc câte ceva și din povestea mea. 

Chiar și ca artist cu peste 15 ani de experiență, mereu mi-a fost frică să cânt jazz.   

Însă, toate temerile mele au dispărut acum 5 ani, când am avut ocazia pentru prima dată să-l întâlnesc pe Duncan la seminarul organizat la Budapesta.

La acest seminar, după 5 minute de îndrumare din partea lui Duncan, ca printr-o minune, am început să improvizez cu ușurință la pian, într-un stil pe care mereu îl evitam. 

Îmi amintesc cum participanții din jurul meu au rămas uimiți de realizarea mea, iar apoi ne amuzam de faptul că omul acesta în doar câteva minute a reușit să facă din mine un „Jazz Man”. 

Experiența seminarului atât de tare m-a marcat, încât am hotărât atunci că îmi voi dedica viața muzicii.

Lecțiile particulare pe care le ofeream până atunci ca instructor de chitară, dintr-un hobby a devenit o pasiune și o misiune.

Și asta pentru că după seminar, Duncan a acceptat să-mi fie mentor. Din acel moment, el a devenit „Tatăl meu” în muzică, fapt care nu mi-a schimbat doar cariera, ci și viața.

Alternative Music Academy

Datorită lui, astăzi sunt interpretul lui personal în limba română și singurul instructor licențiat în Metoda-Lorien din România. Cu ajutorul Metodei Lorien, am reușit să fondez Alternative Music Academy, singurul loc din țară unde studenții, indiferent de vârstă sau experiență, au posibilitatea să învețe să cânte prin această metodă la modul cel mai ușor, rapid și distractiv.

Așa că, te invit cu încredere să ni te alături tu și familia ta, ca să învățăm prin metoda care a schimbat percepția despre muzică și instrumente a zeci de mii de oameni din întreaga lume!

Testimoniale

„Mulți oameni m-au sfătuit să nu-mi irosesc banii participând la acest seminar, deoarece nimeni nu poate face să înțeleg muzica în 3 zile. Cu toate acestea, împotriva oricărei opoziții, am participat și sunt atât de bucuros, deoarece m-am transformat dintr-un tenor analfabet într-unul care poate citi și înțelege muzica! Mulțumesc, Duncan!”

Daniel Chee, începător

„Ar trebui să fiu un maestru al cuvintelor pentru a descrie ceea ce seminarul tău a făcut pentru mine. Este ca și cum aș fi intrat într-o frumoasă poiană însorită, după ce am fost pierdut într-o pădure în mare parte a vieții mele. Cele mai calde salutări.”

Bill McInnes, 75 de ani, începător

Fiind o persoană care a avut o oarecare experiență în muzică, nu mă așteptam să învăț prea multe de la seminar. Cu toate acestea, datorită seminarului tău, nu mai pot privi la fel jumătate din lucrurile pe care pur și simplu le acceptaserăm până acum. Muzica este simplă. Sper să îi învăț și pe alții acest lucru. Vă mulțumesc!

Audrey Tjandra, muzician autodidact

DUNCAN R. LORIEN – GENIUL DIN SPATELE METODEI

Duncan Lorien este un artist, compozitor, producător și educator cu peste 30 de ani de experiență, care îi ajută pe alții să beneficieze de descoperirile sale revoluționare despre învățarea rapidă și ușoară a muzicii.

Duncan Lorien este un artist, compozitor, producător și educator cu peste 30 de ani de experiență, care îi ajută pe alții să beneficieze de descoperirile sale revoluționare despre învățarea rapidă și ușoară a muzicii.

În timpul facultății, a studiat dramaturgie și muzică, dar de asemenea, s-a pregătit în operă și teatru timp de 3 ani.

La colegiul de formare a profesorilor, Duncan a constatat că abordarea muzicii este prea serioasă și complexă, iar acesta este motivul principal pentru care foarte mulți oameni evită acest subiect. De aceea, Duncan a început propria sa abordare a materiei și a petrecut peste 20 de ani cercetând istoria și educația muzicală. 

N

Toți acești ani au rezultat în final Metoda Lorien, pe care a predat-o în mai multe țări ale lumii în forma Seminarelor Înțelegerea Muzicii (The Understanding of Music Seminar™), începând din 1991.

În urma acestuia, la cererea publicului, în 1998 Duncan a creat seminarele Understanding of Songwriting Seminar™, urmat de Understanding the Basics of Singing Seminar™. 

N

Duncan Lorien, la un moment dat a fost cel mai bine plătit profesor de muzică din Europa.

ÎNSCRIE-TE ACUM. Satisfacție garantată

Ca să mă asigur că, colaborarea noastră este pe cât se poate de transparentă și nu există niciun risc din partea ta, pentru AMA PRIMII PAȘI îți ofer o garanție 100% de returnare a banilor, în cazul în care consideri că nu ai primit tot ce ți-am promis.

Află mai multCumpără Primii pași
Select your currency